Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zásmucké Vosy B vs. SKK Hlízov A 11.11.2023

14. 11. 2023

Zápas 7. kola šipkařské 3. ligy skupiny G mají za sebou hráči SKK Hlízov A. Tentokrát zavítali do Doubravčan, kde svá utkání hraje celek Zásmucké vosy B. V souboji s osmým celkem soutěže Hlízovští uspěli a zvítězili 12:6. 

Hlízov odjížděl ke střetnutí v roli papírového favorita, a tu začal naplňovat od úvodu utkání. V první polovině dvouher totiž získal pro domácí body pouze jejich tahoun Filip Moravec, který si poradil 2:1 jak s Radkem Růžičkou, tak Adamem Procházkou. Zbylé dvouhry ale patřili hráčům Hlízova a ti tak šly do „týmovek“ s vedením 6:2 v zádech. 

Čtyřhra následně vyšla lépe domácím. Cricket ale připadl Hlízovu. Byť se duu Adam Procházka, Vláďa Dytrych tentokrát nevedlo, podařil se tentokrát Martinu Hobžovi s Radkem Růžičkou, kteří vrátili hostům čtyřbodový náskok. 

První dvě dvouhry druhé části pak zvládli lépe Zásmučtí. Po obratu pro sebe uzmul Filip Moravec, bitvu s Vláďou Dytrychem a Martin Hobža podlehl Luďkovi Šišákovi. Poté ale přišel zlom a Hlízov pro sebe rozhodl zápas pěti uhranými zápasy v řadě. 

Za stavu 12:5 se tak do hry dostal i střídající Tomáš Dytrych, který podlehl Pavlu Kurešovi, když oba legy prohrál rozhozem na střed. Těšit Toma mohl alespoň nához 117 bodů, kterým si připsal svůj první křížek v letošní sezoně. Méně už pak kvantum šipek zahozených mimo terč. 

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo zvítězit. Ačkoliv to nakonec bylo 12:6, tak to mohlo být i těsnější. Soupeř hrál dobře, ale potrápily ho dvojnásobky o něco víc než nás. Už nyní se těšíme na velmi náročné vyvrcholení podzimní části, kdy se utkáme podle aktuální tabulky s prvním a třetím mužstvem soutěže, přičemž oba celky mají stejně bodů jako my na druhém místě,“ uvedl Adam Procházka. 

Bilance hráčů Hlízova

Martin Hobža 3:1 (6x 95+)

Vladimír Dytrych 3:1 (6x 95+)

Radek Růžička 3:1 (6x 95+)

Adam Procházka 2:1 (6x 95+, 1x 133+)

Tomáš Dytrych 0:1 (1x 95+)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář