Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKK Hlízov A vs. Wagabond Křesetice

12. 3. 2024

Zápas 14. kola šipkařské 3. ligy, skupiny G za sebou mají hráči A-týmu Hlízova. V domácím prostředí zvládli roli favorita a poradili si s Wagabond Křesetice 12:6. Výhra se ale od úvodu nerodila snadno.
Vstup do utkání měli lepší hosté, když po úvodních šesti dvouhrách vedli 4:2, pak ale převzali otěže Hlízovští. Nejen, že ve zbylých dvou singlech Martin Marian s Vláďou Dytrychem srovnali na 4:4, ale následně ovládli domácí i „týmovky“, čímž se dostali do vedení 6:4.
Na sérii uzmutých zápasu navázal následně i Adam Procházka, který nahradil Radka Růžičku, a také Martin Hobža. Až poté uspěl hostující Roman Kršňák, který udolal 2:1 Martina Mariana. Snížil tak na 5:8.
Další drama ale Hlízovští nepřipustili. Postupně přidali další body Vláďa Dytrych a Adam Procházka, čímž rozhodli o jistotě výhry. Ani to ale nebylo vše, protože poté uspěli Martinové Hobža s Marianem. Konečnou podobu výsledku na 12:6 pro domácí pak dalo vítězství hostujícího Oldřicha Zralého nad střídajícím Tomášem Dytrychem.
„Klíčové pro utkání bylo, že se klukům povedlo srovnat na 4:4 a následně, že jsme zvládli jak čtyřhru, tak cricket. Tam se zápas zlomil v náš prospěch,“ řekl po zápase Adam Procházka.
Hlízovské áčko tak dál drží čtvrté místo, navíc opět odskočilo na čtyři body čáslavským Renegades, kteří prohráli ve Vrdech. Na třetí příčku Hospůdky na Vinici přitom ztrácejí Hlízovští jeden. Právě třetí celek soutěže v neděli udolala hlízovský B-tým, a to 14:4.
Bilance hráčů Hlízova proti Wagabond Křesetice

Vláďa Dytrych 3:0 (5x 95+)

Martin Hobža 3:1 (2x 95+, 2x 133+)

Martin Marian 2:2 (8x 95+, 1x 133+)

Radek Růžička 0:2 (2x 95+)

Adam Procházka 2:0 (5x 95+, 1x 133+)

Tomáš Dytrych 0:1

AP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář